K-dag på Aros

By | 06/05/2010

Har været til K-dag på Aros i Århus – jeg overvandt min autisme, og angsten for ar forlade Odense, og efter nogle opstarts vanskeligheder og røde ører fik jeg også fremstammet et par nogenlunde forståelige budskaber.

Fik god sparring og dejligt, dejligt selskab af Mette Will – Mette satte mange markedsførings tanker i gang og kom med gode tips.

Wupti Pede

Wupti Pede

I det hele taget var det en super dag sammensat af Jacob Gowland Jørgensen , hvor man fik masser af ny viden med hjem.

De andre foredragsholdere var :

Christian Bogh, kommunikationsstrateg, NRGi deres facebook side 15 fans og 11 opslag på væggen fra en enkelt fan. Kenneth Vincent sparker fra sig “det ikke er det Forbrugejede Energiselskabs interesser , men en flok talentløse Direktøres beskæftigelsesprojekt der er fokus på. ”  :-)

Underholdningsværdien i den form for kritik er lige så stor som vanskeligheden ved at håndterer den. Kenneth Vincent har skrevet 11 kritiske kommentater som står ubesvaret – et mysterium? Der komme en update tror jeg… mon ikke Christian kaster sig over opgaven. Det tyder dog på at Christian kunne trække Wupti Pede kortet og slå os alle totalt af banen med 180.000 fans, og masser og masser af kommentarer fra eksterne personer. Det er en case jeg håber at Christian vil skrive mere om – hvorfor hørte vi ikke noget om Wupti Pede? Christian var iøvrigt en kanon foredragsholder, og kom med mange gode tanker undervejs.

Brian Woodward, fra Støvring+Woodward Kommunikation – deres facebook side 42 fans og 2 opslag på væggen fra samme fan. Jeg fik svar – jeg har aldrig fattet hvorfor jyskebank.tv er oprettet – men det er direktøren Anders Dam som fik idéen, og det er sådan set begrundelsen. Enten har Anders nosser af stål og set lyset, eller også har han nosser af  stål og knald i låget :-)

Det vil tiden vise

Andreas Johannsen, direktør og partner, SocialSquare, vinder overleget med 1005 fans , men vi skal tilbage til 2009 før vi finder et enkelt opslag fra en fan. Der er dog rigtig godt liv på siden, men som på mange andre facebook sider kommentarer til beskeder fra SQ selv. Dette er på ingen måde usædvanligt for en facebook side, men mere reglen end undtagelsen.

Mads Gorm Larsen, ordblind autistisk kommunikationsmedarbejder fra ingeniøruddannelser på SDU. Vores ingeniør facebook side har 570 fans og 3-4 fans der har skrevet på væggen. Det eksterne er dog organisationer som dumper budskaber til vores studerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.