Gratis bøger for at Skrive på Den Store Danske

By | 09/10/2009
Dansk Design af Thomas Dickson

Dansk Design af Thomas Dickson

Jeg skrev en artikel om Web 2.0 i Den store danske – som tak har jeg lige modtaget bogen “Dansk Design” af Thomas Dickson. En bog der koster 449  kr. på Saxo.com. Dette er et tilbud til alle eksperterne på Den store danske, en fin belønning for lidt personal branding. Den danske Wikipedia er allerede hårdt ramt og upopulær, kan den danske Wikipedia konkurrere med dette tilbud fra forlaget Gyldendal?

5 thoughts on “Gratis bøger for at Skrive på Den Store Danske

 1. Pingback: Norsk nationalleksikon må lukke. Hvad med det danske?

 2. Kim Bach

  Fin artikel, der er i form låner meget fra Wikipedia med “citation” needed.

  Og naturligvis kan WikiMedia konkurrere med dette tilbud: http://da.wikibooks.org/wiki/Main_Page – men kun hvis du/vi vil.

  Jeg finder det underligt at man belønner med print-medie for at deltage i et ikke-print-medie, kan jeg få min præmie leveret til min Kindle? Nå ikke? Det tænkte jeg nok.

  Hvad er kriteriet for at modtage denne belønning i øvrigt?

  Reply
 3. Mads Gorm Larsen

  Hej Kim

  Tak for rosende ord. Omkring citation needed, så gengiver jeg lige mail fra den store danske i sin fulde længde. Der er i øvrigt flere af skribenterne fra Wikipedia som skriver både så DSD og wikipedia.

  “Tak for din indsats
  Det specielle ved Den Store Danske er, at indhold bliver tjekket. Eksperterne er garantien for et vist fagligt niveau. Du er en af de flere hundrede eksperter, der tjekker fakta og opdaterer artikler. Det er vi glade for.

  Dine artikler
  Den nemmeste måde at få adgang til at se, hvilke artikler der ligger til dig, er at klikke dig ind via “Tildelte artikler”. Du finder knappen til højre i boksen “Redigering”.
  Gratis udgivelse
  Som tak for din indsats vil vi gerne forære dig en bog. Du kan vælge mellem de seks udgivelser i listen nedenfor:

  1. Lars Ulslev Johannesen: De danske tigre
  2. Knud J.V. Jespersen: Rytterkongen
  3. Thomas Dickson: Dansk design
  4. Morten Piil: Gyldendals danske filmguide
  5. Henning Mankell: Kineseren, lydbog, mp3-cd
  6. Engelskordbog på cd-rom til pc og MAC

  Besvar denne mail, og husk at angive den titel, du ønsker, dit navn og din postadresse. Så sender vi dig bogen/lydbogen uden beregning.
  Se lyden: Kineseren som lydbog

  Tilbud – også til andre
  Du vil også fremover få tilbud af forskellig slags fra os. Kender du nogen, som kunne tænke sig at blive ekspert på Den Store Danske, har vi stadig ”ledige” fagområder. Vi hører meget gerne fra interesserede, som kan kontakte os via Den Store Danske.
  Kontakt via Den Store Danske”

  Reply
 4. Jan

  Der er i den grund dog stadig støre mulighed for oplysninger (samlinger og tekster) samt e-bog downloads i bredere grad på nettet.
  Men dog for de fleste (ihvert fald for mig) falder det vel mere naturligt at “føle bogen i hånden” :)

  Er man evt. studerende så prøv lige at se her:
  http://bookboon.com/dk
  Der er dog E-bøger som kan fås her, men så er der jo også lige fra Opsummering af Philip Kotler til Webudvikling med Visual Studio og C#… Ganske udemærket link.

  Hilsen Jan

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.