Jyske bank TV – de fatter ikke en bjælde del III

By | 07/11/2009

Jyske Banks nuværende kunder undersøger i højere grad end tidligere konkureende bankers tilbud, og det er ikke lykkedes at tiltrække potentielle kunder til Jyske Banks tv.

Jon Lund analyserer tal fra FDIM, og fremhæver følgende. Når vi ser på jyskebank.tv nu i forhold til for et år siden. Så gør der sig følgende gældene:

  1. For et år siden besøgte under 20% af Jyske Banks kunder websider for andre banker, og dette tal er steget til 30%.
  2. For et år siden var det under 80% af jyskebank.tv´s seere som kom via automatisk overførsel fra deres netbank til jyskebank.tv. Dette tal er steget til over 95%. Det er kort sagt ikke lykkedes at få seere som ikke allerede er kunder i Jyske Bank.
  3. Antal minutter brugerne i gennemsnit befinder sig på jyskebank.tv er faldet med over halvandet minut.

Men vi mangler nogle oplysninger, har Jyske Bank fået flere eller færre kunder? Hvordan er det i samme periode gået for de banker der ikke har satset på webtv? Hvad er det egentlig for indslag som bliver set på jyskebank.tv, og har det betydning for vores bedømmelse af deres succes?

Men der bliver set webtv – her et eksempel på et af det meste sete indslag på jyskebank.tv.

Kan Jyske Bank blive den store webtv succes som alle skal efterligne, eller fatter de ikke en bjælde?

Jyske bank kører for tiden tv-reklamer på TV2, og de reklamerer for deres webtv jyskebank.tv. Det vil sige det er reklamer for reklamer! Er det fornuftigt?

UPDATE

Jon Lund har pr. mail bedt mig gøre opmærksom på, at han ikke længere direktør for  FDIM.  I forbindelse med at Jon Lund stoppede hos FDIM sagde han i et interview til Computer World.

“”Jeg har gennem de sidste 15 år opnået rigtig stor erfaring og viden om internettet, om teknologien og om brugerne. Nu vil jeg gerne tage hatten af og lade det hele komme ud og ikke nøjes med det, der er passende, når man er direktør for en brancheforening,”

4 thoughts on “Jyske bank TV – de fatter ikke en bjælde del III

  1. Pingback: Mads Gorm Larsen

  2. Pingback: Små uskyldig tanker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.