Sådan får du nogen der skriver på din facebook fanside

By | 08/06/2010
Socialsquare

Socialsquare

Lad være med altid at poste som administrator for facebook siden. På den måde ligner din væg en opslagstavle forbeholdt virksomheden selv, når du opslår nyheder skal du sommetider være logget ind fra en anden konto, så det er dit personlige navn og billede der optræder på væggen.

“Make participation happen!” skriver konsulentvirksomheden Socialsquare tilbage i 2009, og siden da er der faktisk kun en enkelt person som har skrevet på facebook væggen på deres facebook side. Det selvom Socialsqaure er en succesfuld virksomhed, med dygtige og meget kompetente medarbejdere, der hjælper organisationer og store virksomheder med at få succes med de sociale medier. SocialSquare har desuden hele 1024 fans, men der er altså kun en af dem som har skrevet på væggen hos SocialSquare. Deres updates er gode, relevante og af høj kvalitet – så hvad er det som gør at stort set ingen skriver på deres væg? Mit bud er at det skyldes at de altid skriver som administratorer.

Her er til sammenligning en lille oversigt over andre lignede konsulenthuse inden for branchen af sociale medier.

  • “WEBwoman KOMMUNIKATION” har kun 185 fans, men alligevel er der vel ca. 12 personer som har skrevet på deres væg.
  • “Jeg vil inspireres af nye muligheder for markedsføring” har 220 fans, igen er der vel ca. 10 personer som har skrevet på deres væg (konXion).
  • “Komfo” har over 1600 fans, her er der mere aktivitet end jeg vil tælle.
  • “konXion” har 600 fans, og her er der igen rigtig god aktivitet.

Jeg arbejdet selv på at få flere til at poste til min egen lille facebook side, for ingeniør uddannelserne på SDU, og min egen erfaring er at det er rigtig, rigtig svært at få engageret folk til at skrive på en facebook side. Vores succes er ret begrænset – men der er da folk der skriver. “Make participation happen!” – men hvordan gør vi lige det? Når du kigger på facebook siden som jeg er administrator for, kan du så komme med flere bud på måder at øge chancen for at få deltagelse til at ske? Hvad gør du på din facebook side for at opfordrer til deltagelse?

One thought on “Sådan får du nogen der skriver på din facebook fanside

  1. Pingback: Tweets that mention Make participation happen! -- Topsy.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.