Er dine facebook nyheder skjult for dine fans?

By | 08/06/2010
Skjult fra nyheder

Skjult fra nyheder

Som fan af en facebook side kan man vælge at skjule nyheder fra facebook sider, og det er der mange som vælger at gøre. Du kan finde tallet på dette i Facebook insights. Det er nok særligt et problem hvis facebook siden vælger at kører konkurrencer, hvor man opfordrer sine fans til at smide massive mængder af totalt stupide updates for at de kan vinde et kamera. Jeg har ikke nærlæst om statistik fra Facebook, men jeg kan ikke se andet end at det er den oplysning som Facebook giver i ovenstående.

Har du nogle tips omkring Facebook insights, som f.eks. hvor kan man se hvor mange der ser en update fra min facebook side på sin nyheds feed, og hvor mange går ind på selve siden og ser nyheden der? Det må være 2 forskellige tal, angiver facebook dem nogen steder? Er der andre tal man bør være særligt opmærksom på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.