Hvilken (gratis) QR barcode generator skal du vælge?

By | 29/03/2011

Der er mange qr barcode (stregkode) generatore at vælge imellem, men de er alle baseret på den samme standard, så det gør ikke den store forskel hvilken qr barcode generator du vælger. Google har en udemærket gratis qr barcode generator goo.gl, som også giver dig statistik over hvor mange der scanner din kode.

qr-generator

Hvis det er noget lidt mere avanceret indhold du skal linke til – så kan du med fordel bruge Kayawa og ZXing Project, men hvis det er et link til en mobil webside så tag Google løsningen. En sidste mulighed er nogle fancy løsninger, som f.eks. tillader at du får dit firma logo med i en barcode.

Den Lille Prins QR code

Den Lille Prins QR code

Det var jo nemt nok, nu kan du lige læse om hvordan du gratis og med garanti kan få 1000 facebook likes eller “fans” til din facebook side på en enkelt dag.

Baggrunds reseach omkring qr generator


QR Codes For Dummies Portable Edition

Top 10 gratis qr kode generator

Guide to QR Codes for Direct Marketers

Google QR generator – når det bare er et link til en webside

 

6 thoughts on “Hvilken (gratis) QR barcode generator skal du vælge?

 1. Mads Gorm Larsen

  Hej Rasmus
  Der er rigtig, rigtig mange at vælge imellem, men jeg tror ikke det gør nogen forskel hvilken man benytter, eftersom at de alle spytter koder ud som er produceret efter den samme åbne standard. Kayawa og ZXing ser ud til at være dem som stort set alle bruger, og de har rigtig mange funktioner hvis der skal linkes til mere avancerede ting. Hvad der overraske er måske at der faktisk findes betalingsløsninger, for hvad pokker er det man betaler for :)

  http://img.over-blog.com/590×452/3/88/51/94/dossier2/dossier3/qrcode-generateur-qrdresscode-20110115.png

  Reply
 2. David Vogel

  Hi Mads, Great article.

  Thanks for including our blog post “Guide to QR Codes for Direct Marketers” in your background research.

  In response to your question about the number people using 2D barcodes and QR Codes, I can share some insights on the U.S. market:
  – This year, the number of “smartphones” users is projected to finally outnumber non-smartphone users. This means that the majority of people will have a phone with the hardware needed to use a QR Code (a camera and a web browser).
  -That said, QR Code scanning software is not yet standard-issue for all smartphones, and the general public has little awareness of QR Code technology right now. In a video by JagTag I saw recently (http://youtu.be/Oel9HSr_BuU), they state that only 1% of mobile users in the U.S. have a smartphone with a QR Code scanner installed.

  While the number of current users of QR Codes is small, we believe this number will dramatically increase as smartphone use increases and QR Code readers begin to be a standard app on smartphones. The use of QR Codes is also being pushed by large marketing campaigns, which are including QR Codes in TV advertisements, billboards, direct mail, and more.

  I also wanted to share a blog post I recently put together about creating trackable QR Codes using Google’s URL builder and bit.ly’s qr code generator: http://blog.mailprint.com/index.php/1125/create-trackable-qr-codes/

  Have a great day!

  Reply
 3. Mads Gorm Larsen

  Hi David

  I guess Google translate is pretty awesome :) Thanks a lot for the extra information, and the link to the JagTag youtube video.

  Best regards
  Mads

  Reply
 4. Mads Gorm Larsen

  Hej Christian – velkommen på bloggen, og tak for de pæne ord. Det er en rigtig god guide du har selv har lavet :)

  Mvh
  Mads

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *