Hvor mange updates på din facebook side?

By | 08/06/2011

En update hver anden dag siger Dan Zarella, og bakker det op med hårde tal og grafer (det er værd at læse Zarella). Men Galten Kirke og Mashable skal nok ikke opdatere lige ofte ;) Men der er nogle andre tal du kan støtte dig til i forhold til om du spammer dine fans. Under insight finder du Daily Story feedback, og her kan du også se hvor mange som unsubsriber, dvs. skjuler dine nyheder fra din newsfeed. Det kan jo give et lille fingerpeg af om du rammer rigtigt med dine updates.

Du kan også tjekke totalt – hvor mange har forladt din facebook side, og hvor mange har valgt at skjule den for hele leve tiden af din side. Under insight finder du muligheden for at eksporterer et Excel ark, og her finder du præcist de data.

Endelig skal man vel bruge sin sunde fornuft, Galten Kirke skal lave en opdatering, når de kan lave en opdatering, som faktisk har en chance for at opfylder de mål man har sat sig med at have en facebook side, og unde at forsøge at lege dagspressen.

Har du flere forslag, ideer, links eller lign. om samme emne?

Forslag til læsning:

New Data: Post to Your Facebook Page Every Other Day for the Most Likes

How to Measure Your Facebook Engagement

2 thoughts on “Hvor mange updates på din facebook side?

  1. Mads Phikamphon

    Hvad så med Twitter? Hvor tit skal man tweete der?

    Vi poster nye indlæg på vores blog 3 gange om ugen, men jeg er bange for at være irriterende aktiv på Twitter hvis jeg både tweeter om vores nye indlæg og kommentarer til andre folks tweets.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *