Værdien af et domænenavn i SEO sammenhæng

By | 06/09/2011

Go-ing.dk var en imagekampagne for ingeniør faget igangsat af Undervisningsministeriet, Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, IDA og Dansk Industri, og siden skulle vække de unges interesse for ingeniør uddannelser. Nu er domænet registret hos Just-House Aps, og der ligger en reklame for antivirus software! Det er SEO (søgemaskineoptimering) virksomheden Just-Search, som i den grad bruger hovedet, og sikre sig et værdifuldt domænenavn? Pas nu godt på dit domæne-navn, det har stor værdi.

Og er du omvendt ude efter at score et domæne – så hold øje med netnationen.dk der finder du de efterladte og glemte domæner. Eller du kan skrive dig på venteliste, hvis det nu er et specifikt domæne du er ude efter. Hvis det drejer sig om .com domæner, så tag et kig på den her artikel om expired domains.

Eller tag et SEO kursus for begyndere eller et SEO kursus som er avanceret

Video om SEO kursus på IBC

Category: SEO Tags:

About Mads Gorm Larsen

Jeg har en kandidatgrad fra SDU i online marketing. Min arbejdsbaggrund er salg, undervisning, marketing og ledelse. Tlf. 25284156 og mail: madsgormlarsen@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *