Sådan får du 1000 Facebook likes gratis (i dag)

By | 05/02/2013

Her forklarer jeg, hvordan du kan få 1000 likes eller “fans” gratis til din Facebook side. Men også hvorfor du aldrig skal købe falske Facebook likes. Artiklen er skrevet for at give dig en forståelse af, hvordan det kan lade sig gøre at få gratis likes, og hvordan det kan have uheldig konsekvenser for din annoncering.

Sådan får du 1000 (falske) Facebook likes gratis
Du kan få 1000 Facebook likes gratis gennem like-exchange på f.eks. addmefast.com. Du skal blot bruge: En falsk facebook profil, en addmefast profil, en Firefox browser med iMacro og et script til iMacro. Du åbner din falske facebook profil, åbner iMacro og kører scriptet. Scriptet gør at din falske facebook profil liker 1000 facebook sider. Du får til gengæld 1000 point på addmefast.com, og med dem kan du så bytte dig til 1000 likes til din egen facebook side. Deraf kommer navnet like-exchange – du bytter likes. Hvis du er ude efter mere end 1000 likes, så skal du bare lade scriptet køre i længere tid og tilmelde dig flere like-exchange websider. Hvis ovenstående lige en tand for teknisk at finde ud af, så kan du også købe Facebook likes for 5 dollars på fiverr, eller hos nogen af de mange andre som tilbyder at du kan købe Facebook likes. Når du betaler nogen for likes, så er det du får for pengene likes fra falske profiler.

Hvad kan falske Facebook likes bruges til?
Falske Facebook profiler køber selvfølgelig ikke nogen vare, så hvorfor køber man falske Facebook likes? Alleerede kejser Nero betalte unge smukke mennesker for at klappe af ham, når han optrådte, og ved tv-optagelser af show med live-publikum på er der ansatte ‘for-klappere’, som sørger for, at publikum klapper. Formålet med falske facebook likes kan være “Social Proof”, eller med andre ord den antagelse, at vi er mere tilbøjelige til at interagere med et brand som har mange Facebook likes. Hvilket der er flere studier, som påviser;

“…positive social influence increased the likelihood of positive ratings by 32% and created accumulating positive herding that increased final ratings by 25% on average”

Andre mulige årsager kan være at forsøge på påvirke computeralgoritmen Facebook Edgerank og søgeresultaterne i Google.

Virker det at købe falske Facebook likes?
Iværksætteren Casper Bloom skriver “jeg modsiger ikke at man skal gå efter de gode, ægte fans. Men er alternativet 12 fans, så synes jeg hellere man skal købe nogle”. Hvis alternativet er at du vil afholde en konkurrence, hvor man kan vinde en iPad, ja så er de likes du får ikke nødvendigvis meget mere værd end falske likes.  Jeg vil dog klart anbefale, at du går helt uden om falske likes. Eventuelle fordele er marginale, og ulempen er at du ødelægger dine muligheder for segmentering i forbindelse med sponsorering af post til dine fans. Dvs. du ødelægger muligheden for at lave facebook annoncering til egne fans, fordi nu har du måske 200 mennesker og 1000 falske profiler. Når du så vil sponsorerer en post mod egne fans, så betaler du for at komme ud til 1000 falsk facebook profiler+200 mennesker. I stedet for kun at betale for at komme ud til 200 mennesker. Udfordringen bliver endnu større, når du vil annoncerer til venner af profiler der har liket din facebook side.

Hvis du gerne vil hurtigt til fans, der kan bruges til noget, så prøv evt. med en “relevant” præmie i en konkurrence. Hvis du udlover en iPad, et dykkerur eller lign. så vil horder af konkurrenceryttere kaste sig over din side, og igen får du ikke relevante likes til din Facebookside. Hvis du f.eks. sælger dykkerudstyr, så lad præmien være et stk dykkercertifikat eller en billet til et dykkershow udstedt personligt til vinderen. Det vigtige er her at vælge en præmie, som man ikke kan omsætte til penge, og som man kun vil melde sig til at vinde, hvis man er inden for målgruppen. Eller glem alt om fans, og kast dig over Facebook annoncering

Risikerer du at købe falske Facebook likes, når du køber annoncer hos Facebook?
Når du køber annoncering på Facebook med det formål at få likes til din virksomhed, så er der en risiko for at du køber falske Facebook likes. BBC kørte et eksperiment hvor de oprettede en side for et fiktivt produkt “Virtuelle bagels” og via Facebook annoncering fik de på ingen tid 1000 likes, hvoraf de fleste likes kom fra filippinske unge.

Hvorfor liker falske profiler Facebook sider der køber annoncering?
Der er ikke generel enighed om hvorfor falske profiler liker Facebook sider der køber annoncering. Jeg tror der er flere kilder til det samme problem. Nogle sidder manuelt og klikker på like-exchange sites som admefast.com eller getpaidforlikes.com, nogle bruger scripts, nogle køber likes på Fiver.com. Fælles for alle de aktiviteter er at det foregår med det formål at bytte likes med points eller kontanter. I forbindelse med de her like byttehandler sker der fejl, det kan både være menneskelig fejl og fejl i et script. En person vil gerne have 1000 facebook likes gratis, anvender et like-exchange site og benytter et computer script. Det computer script åbner 10.000 Facebook sider, hvor scriptet leder efter en “like” knap og klikker “like”. Hverken like-exchange site eller script holer øje med hvilke sider den falske profil allerede har liket, og derfor kommer scriptet ind på en facebook side som den falske facebook profil allerede har liket. Derfor står like knappen til “liked”, og scriptet leder videre længere nede på Facebook siden, og her finder scriptet en “like” knap på en facebook annonce. Her klikker scriptet så på like, og dermed har du betalt for et værdiløst like fra en falsk profil.

Da der ikke kan Likes på siden, så liker den falske profil på annoncen.

Den falske profil kan ikke like siden, og derfor liker den annoncen.

Hvordan kan du se om du betaler for falske likes?
Der er ikke nogen 100% sikker måde at skelne mellem falske og rigtige likes, men begynd med at kigge på profilens navn og profilbillede – hvis profilen hedder “Add me fast” og har en fodboldspiller som profilbillede, så er der god grund til at kigge nærmere på profilen. Bemærk dog også at det kan være en ægte profil et rigtig menneske som anvender sites som admefast.com, så prøv at se om du kan se hvor mange og hvor hurtigt profilen liker facebook sider – hvis en profil liker f.eks. 1000 sider på en enkelt dag, og mange sider i minuttet, så er det en rigtig god grund til at mistænke at der har været anvendt et script.

bot

En profil der liker 4 sider inden for samme minut,
og foretager hundredevis af likes om dagen.

Hvordan undgår du at falske profiler liker dine Facebook annoncer?
For at holde dine annoncer skjult for falske profiler, så skal du annoncere mod en så specifik målgruppe som muligt. Jon Loomer forslår f.kes. at man som minimum sætter sprog til til dansk, land til Danmark og tilføj meget gerne interesser. Når du kører annoncering mod en stor målgruppe, så vær forsigtig med eller afhold dig helt fra at bruge optimized CPM. Hold hele tiden øje med hvem der liker din Facebook side, så du er sikker på hvad det egentlig er du betaler for.

Sådan ser du om din konkurrent har falske Facebook fans

Du kan gå ind på www.socialbakers.com her vælger du “Monitor New Page” og der tilføjer du så din konkurrents facebookside. Efter ret kort tid får du en oversigt over fordelingen af de lande som fans kommer fra. Hvis det er en mindre dansk virksomhed og antal danske fans falder til under 90%, så er der god grund til, at antage man har købt lidt fans for lige at få lidt “Social Proof” i begyndelsen.

Sådan kan du se om din konkurrent har falske Facebook likes

Sådan kan du se om din konkurent har falske facebook likes

Det her er absolut mit mindst interessante, men mest læste, blogindlæg, prøv at kaste dig over det her som det næste –  “Traditionel markedsføring virker på generation x, y og z”.

Anbefalet læsning

Tools and Techniques That Bad Guys Use For Ad Fraud

Få et professionelt kontotjek af din Facebook konto

Facebook For Dummies

Facebook Promoted Posts: The Solution to the Spam Problem

New Experiments Question the Power of Social Proof on the Web

Facebook Ads: What Are You Really Paying For?

Sådan får du 1 million YouTube visninger for 14.000$

Non-denial denial Like Fake Det indlæg du læser her har modtaget 1000 Tweets, 1000 likes, ligesom denne facebook side har modtaget 1000 fake likes:)

37 thoughts on “Sådan får du 1000 Facebook likes gratis (i dag)

 1. Niels tybjerg

  Fint indlæg, men lige et hurtigt spørgsmål: Hvorfor skulle man købe falske likes for Edge Ranks skyld?

  De kommer jo lige netop til at blive inaktive i fremtiden og vil derfor reflektere negativt på det gennemsnitlige aktivitetsniveau pr. fan.

  Reply
 2. Mads Gorm Larsen

  Hej Niels

  Tak skal du have. Jeg ved ikke om det at købe Facebook likes kan påvirke ens Edgerank, men hvis du læser på http://www.blackhatworld.com/ – så vil du opdage at der er nogen som har den holdning. De bytter eller køber både likes og shares til en post update, og de mener at det kan øge deres EdgeRank. Hvis det at købe likes til en Facebook side reflekterer negativt på ens EdgeRank, så kan man evt. købe en ordentlig stak likes til konkurrenten;)

  /Mads Gorm

  Reply
 3. Niels tybjerg

  OK – du nævnte ikke, at man også købte likes og shares til et specifikt indlæg – så giver det bedre mening :-)

  Reply
 4. Mads Gorm Larsen

  Ja, du har ret Niels, jeg springer lidt let henover den del, skriv endelig hvis der er mere i teksten som er lidt uklart.

  /Mads Gorm

  Reply
 5. José

  Tak for et fint indlæg!

  Et par spørgsmål:

  Bliver man ikke hurtigt banned af Facebook, når ens profil begynder at “like” 1000-vis af pages på et døgn?

  Og: Er det ikke svært at have flere FB-profiler kørende (for at afhjælpe ovenstående problem) når Facebook vil have et telefonnummer knyttet til profilen?

  Til sidst: Er det ulovligt? Kan man blive “straffet” af sin internet provider for at køre lignende scripts?

  Som sagt: Rigtig god artikel. Bare nysgerrig her!

  Reply
 6. Mads Gorm Larsen

  Hej José

  Tak skal du have. Det vil være helt naturligt hvis den falske profil blev banned, og også fornuftigt af Facebook. Jeg har kørt et script hvor falsk profil har liket 5000 facebook sider, for så at køre et script hvor den samme profil unliker 5000 sider, for tilsidst lige at slutte af med at like 5000 sider igen. Og Facebook har ikke slettet profilen (endnu). Kan man forstille sig at Facebook vil straffe Facebook sider der modtager falske likes? Problemet her er at enhver kan smide falske likes efter sin værste konkurrent, og hvis Facebook straffer siden der modtager de falske likes, så er Black Hat Social media marketing ekstremt nemt. Man kan have samme bekymring omkring Google, at de vil straffe f.eks. det at bytte sig til Twitter opdateringer, men igen så ville det betyde at Black Hat SEO er umådeligt nemt.

  Omkring telefonnummer, ja så skal du opgive et telefonnummer.

  Jeg vil ikke udelukke, at du kan finde nogen som vil argumentere for like-exchange overtræder markedsføringeslovgivningen, men det vil være en temmelig teoretisk og akademisk diskussion. Jeg er helt tryg ved at min internet udbyder ikke blander sig:) Men det overtræder selvfølgelig en pæn potion af Facebooks egne regler.

  /Mads Gorm

  Reply
 7. Pingback: Hvilken (gratis) QR barcode generator skal du vælge?

 8. Michael Bay

  Hej Mads.

  Fantastisk indlæg, hvor jeg synes du VIRKELIG kommer vidt omkring. Det er også fedt med så mange links i artiklen. Det gør det bare endnu mere spændende!

  – Men jeg vil lige spørge ang. debatten omkring Facebook edgerank. Der er blevet skrevet nogle blog indlæg ang. edgerank. Mikael Lemberg siger “den ikke findes”

  http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/facetrix-is-the-matrix

  Hvad er jeres holdning til det?

  Mvh. Michael Bay

  Reply
 9. Mads Gorm Larsen

  Hej Michael

  Mikael Lemberg beskrev hvad han troede var Edgerank på sin blog tilbage i oktober 2011, og han beskrev Edgerank meget konkret som en helt enkel matematisk algoritme.

  Edgerank

  Det synspunkt tager han nu afstand fra, og hævder at der ikke findes Edgerank.

  Edgerank er efter min opfattelse en udmærket og praktisk betegnelse for at der finder en udvælgelse sted, som afgør hvad der dukker op i vores newsfeed. Præcist ligesom vi taler om PageRank, som et praktisk udtryk for den udvælgelse der afgør hvad der dukker op øverst i Googles søgeresultater.

  Begreberne Edgerank og PageRank dækker naturligvis over nogle ekstremt komplekse beregningsmodeller, som hverken Facebook eller Google gør offenligt tilgængelige. De er blot praktiske betegnelser, som gør at vi nemt kan tale om det at der finder en udvælgelse sted.

  Og ligesom vi har set at det er lykkes for SEO folk at manipulerer med PageRank, så er der også nogle der forsøger sig med nogle tricks for at manipulerer med Edgerank. Jeg har (desværre) ingen anelse om hvad der vil og ikke vil virke af “beskidte tricks” i forhold til Edgerank, men som annoncør på Facebook kan det være en fordel at have et lille indblik i hvad der eksperimenteres med, fordi man ellers kan ende med at spilde sine penge på at skaffe sig likes fra falske profiler.

  /Mads Gorm

  Reply
 10. Michael Bay

  Okay.

  Mange tusind tak for svaret. Det er interessant at følge med i hvad der sker. Personligt tror jeg at man skal finde en gylden mellemvej, og bruge de falske profiler, hvis nu (som du også siger) der ikke er nok. F.eks. 10-20 likes. Det giver altså et helt andet image, hvis der eksempelvis er et par hundrede. Men at tro at de falske profiler kan booste ens “edgerank” hvis den findes – ja der tror jeg faktisk at det er det modsatte.

  Hvis der findes en edgerank, er det helt sikkert at den er menneskelig, men samtidig også bag en masse algoritmer. Hvis det er sandt, så tror jeg at hvis der er mange falske profiler, så bliver man straffet.

  På den anden side. Med aktive bruger, der er engageret og deler dit indhold, bliver belønnet i høj grad.

  Reply
 11. Mads Gorm Larsen

  Hej Michael

  Det er nu Casper Bloom der anbefaler at man gør brug af falske profiler, hvis altså alternativet er 12 ægte fans. Omkring at booste Edgerank, så er der også dem der vil hævde at det kan man ikke engang med ægte fans, og at eneste vej frem er pengepungen:)

  /Mads Gorm

  Reply
 12. Michael Bay

  Ja undskyld, det var lige mig der tågede lidt :-)

  – Der er jo altid delte meninger. Sådan er det jo altid ved disse ting.
  Når der nu ikke er nogle der er 100% klar over hvad disse firmaer tænker, og hvilke parameter de arbejder udfra, så kan man kun gætte sig frem til resultatet – efter en masse test, viden og netværk.

  Slut
  Michael Bay

  Reply
 13. Mads Gorm Larsen

  Hej Michael

  Absolut ingen grund til at undskylde, Casper har en god pointe og kan meget vel have ret. Lad os endelig høre hvis du laver nogle eksperimenter, og gør dig nogle erfaringer.

  /Mads Gorm

  Reply
 14. Thomas Wichmann

  Edgerank er = hvad ???

  Som Michael Lemberg godt nok skriver er der intet der hedder EDGERANK, og derfor er det samtidig sjovt at læse om hvormange der lynhurtigt har kaldt sig eksperter i Sociale Medier og Eksperter i EDGERANK ;)

  Ellers en meget fin artikel, dog skal man være opmærksom på at køber man likes via eks fiverr.com er der stor sandsynlighed for at de forsvinder igen. Har et par kunder der har givet kassen til et firma for at sørge for at deres sites får mange likes, hvilket de også fik, men disse forsvandt dog igen efter kort periode.
  ÆGTE fans er efter min mening vejen frem.

  Reply
 15. Cecilie Boss

  Virkelig interessant indlæg. Jeg kan godt blive overrasket over din test, hvor du først fik din falske fb side til at like 5000 sider, og bagefter 5000 igen, og sidder lidt undrende tilbage. Hvordan kan fb ikke straffe denne adfærd? Men igen – ja, så kunne man jo bare gøre det mod sin konkurrent og så ville de blive straffet.
  Jeg synes, at det bliver interessant at følge udviklingen med social proof, om det er får mere eller mindre relevans – for, som du også siger, så er vi mere tilbøjelige til at interagere med et brand, som vores venner, eller blot mange andre, har liked – men igen, bliver det med tiden udnyttet af fx falske likes, så fb selv bliver nødt til at gribe ind?

  Reply
  1. Mads Gorm Larsen Post author

   Du har helt ret Cecilie det er højst besynderligt at FB ikke indsætter en max grænse – f.eks. bare 100 likes om dagen eller lign. De burde nemt kunne spotte den type af opførsel som mistænkelig.

   Reply
 16. Henrik Hansen

  Godt skriv bagom unoderne….!

  Likes or not – men hvad skal alle de tomme likes egentlig bruges til rent praktisk.

  Mange af de virksomheder jeg hjælper med at udvikle onlineforretningen har 1000vis af likes – reelle likes fra personer som har en relation til produktet/virksomheden og følger med. Men marginalt udbytte, når der måles på værdien ind i forretningen.

  Så at booste sin konto med 1000vis at tomme likes, der ikke har en relation, der ikke følger og som aldrig har købt, ringet eller videre og aldrig kunne drømme om det… Det er da at skyde sig selv i foden, hvis man i øvrigt tror på man kan – og skal – noget med de sociale medier.

  Hilsen Henrik

  Reply
  1. Mads Gorm Larsen Post author

   Jeg er enig med dig @Henrik, det giver ikke mening at samle på falske fans. Jeg skrev indlægget for at advare om problematikken med falske profiler og likes i forbindelse med annoncering.

   Reply
 17. John

  For mig har det nu aldrig været vigtigt med de likes, men jeg har da en knap til det. Der er ikke mange der benytter den, selv om de muligvis køber noget, der er mange hits i forhold til likes. Så jeg er slet ikke så sikker på værdien af dem.

  Reply
 18. Morten

  Der findes alternativer til alle de udenlandske tjenester der sælger komplet ubrugelig likes.

  Med Social Magazine http://intro.socialmagazineSPAM kan du promover din fanside for op mod 90.000 brugere hver måned. Du betaler kun for dem der vælger at klikke “synes godt om”

  Alle de fans du får gennem Social Magazine er som udgangspunkt danske og over 18 år. Hvis du ønsker det kan der segmenteres på alder og køn så du f.eks. kun får fans som er mænd mellem 25 og 35 år.

  Reply
  1. Mads Gorm Larsen Post author

   @Morten Personligt føler jeg mig overbevist om, at socialmagazine er drevet af en flok bumsede teenagere med en IQ på lige omkring stuetemperatur:)

   Reply
 19. Oskar Sten Larsen

  Hei,
  Hittade faktiskt ditt inlägg dagen efter att jag själv köpte likes… Har en dansk facebook-sida men köpte likes från ett svenskt företag. Tror du det spelar någon roll?

  Reply
 20. Lars

  Hvordan virker det der Addmefast.com ?

  Kan du være sød og skær det lidt op i pap, for kan ikke finde rundt i det.

  Mange tak :)

  mvh

  Lars Hansen

  Reply
 21. Lars

  Og kan man få skandinaviske likes altså filterre, hvis ja hvordan ? :)
  FEDT INLÆG!

  Reply
 22. Mads Gorm Larsen Post author

  Hej Lars

  Jeg vil anbefale dig ikke at kaste dig ud i det, det er spild af tid. Men hvis absolut vil gøre det, og har brug for mere vejledning, så skal du bare følge linket her – http://goo.gl/mIivLJ . Hvis det er for besværligt så køb dem på fiverr.com. Om en bot/fake er fan skandinavisk eller ej, det er uden betydning. Der er ikke nogen mennesker bag, så de har ikke rigtig nogen nationalitet:)

  God weekend
  /Mads Gorm

  Reply
 23. Lars

  Mange tak for dit svar :)

  Jeg forstår ikke, hvorfor er det spild af tid, hvis det næsten er automatisk og kan give gratis likes ?

  Reply
 24. Mads Gorm Larsen Post author

  Hej Lars

  Du får præcist hvad du betaler for, der er ingen mennesker bag som vil købe en vare. Og som jeg skriver, “ulempen er helt sikkert at de ødelægger dine muligheder for segmentering i forbindelse med sponsorering af post til dine fans.”. Dvs. du ødelægger muligheden for at lave annoncering til egne fans, fordi nu har du måske 200 ægte fans og 1000 falske. Når du så vil sponsorerer en post mod egne fans, så betaler du for at komme ud til 1000 bots. I stedet for at betale for at komme ud til 200 mennesker.
  /Mads Gorm

  Reply
 25. Lars

  Mange tak for dit hurtige svar og ja jeg kan godt se dette.

  Men hvis man køber det over fiverr, ved du så om det er rigtig mennesker eller?

  mvh
  Lars

  Reply
 26. Mads Gorm Larsen Post author

  Hej Lars

  Jeg har ikke set nogen som sælger likes, hvor jeg er villig til at tro på, at der er rigtige mennesker bag de likes. Hvis du gerne vil hurtigt til fans, der kan bruges til noget, så prøv evt. med en “relevant” præmie i en konkurrence. Hvis du udlover en iPad, et dykkerur eller lign. så vil horder af konkurrenceryttere kaste sig over din side, og igen får du ikke relevante fans. Men hvis du f.eks. sælger dykkerudstyr, så lad præmien være et stk dykkercertifikat eller en billet til et dykkershow udstedt personligt til vinderen. Det vigtige er her at vælge en præmie, som man ikke kan omsætte til penge, og som man kun vil melde sig til at vinde, hvis man er inden for målgruppen.

  Eller glem alt om fans, og kast dig over Facebook annoncering. Lad os sige du sælger dykkerudstyr, så går du ind og opretter en annonce og vælger at målrette den mod danskere som har vist interesse for Scuba diving, og så har du en målgruppe på 13.000 mennesker. Betragt Likes som målgrupper du kan rette annoncer imod.

  /Mads Gorm

  Reply
 27. Rasmus Andersen

  Super godt indlæg. Min Facebook firma profil har nu 24 likes. ¨
  Det er godt nok ikke ret meget. Kan det her betale sig at købe 200-300 for at det ser ud af mere for mine kunder. Er folk ikke mere villige til at linke noget, som mange andre har liket?

  Reply
 28. Mads Gorm Larsen Post author

  Hej Rasmus

  Jeg vil ikke anbefale dig at købe falske likes, selvom jeg godt kan se problematikken. Jeg vil anbefale dig facebook annoncering. Du kan f.eks. begynde med retargeting annoncer, dvs. annoncer rettet imod personer der har besøgt jeres webside inden for de sidste 3 mdr. Hvis du ikke har arbejdet med Facebook annoncering tidligere, så udbydes der kurser f.eks. på http://www.kurser.ibc.dk eller du kan købe lidt teknisk assistance hos en konsulent.

  /Mads Gorm

  Reply
 29. Nicolas

  Hej Mads,

  Rigtig fin artikel. Har lige læst det hele og alle kommentarerne hertil.

  Kan det betale sig, at købe europæiske likes ved Instagainer? Det er en dansk side, hvor de har mulighed for at levere ægte europæiske likes.

  Reply
 30. Mads Gorm Larsen Post author

  Hej Nicolas

  Det du køber hos Instagainer er falske likes. Det er ikke mennesker, som har besluttet sig for at følge din side, og derfor liker den. Jeg vil ikke anbefale dig at købe falske likes, jeg vil derimod anbefale dig facebook annoncering. Du kan f.eks. begynde med retargeting annoncer, dvs. annoncer rettet mod personer, der har besøgt jeres webside inden for de sidste 3 mdr. Hvis du ikke har arbejdet med Facebook annoncering tidligere, så udbydes der kurser f.eks. på http://www.kurser.ibc.dk eller du kan købe lidt teknisk assistance hos en konsulent.

  /Mads Gorm

  Reply
 31. Per

  Hej Mads

  har nok bemærket at artiklen er fra 2013 – but any way:-)

  Håber du kan hjælpe mig videre.

  Du skriver:
  —-
  Sådan ser du om din konkurrent har falske Facebook fans

  Du kan gå ind på http://www.socialbakers.com her vælger du “Monitor New Page” og der tilføjer du så din konkurrents facebookside. ”
  —-

  Umiddelbart har socialbakers opdatert/ændret lidt på deres webside/opsætning, for jeg synes ikke at kunne finde “Monitor New Page”.
  Har dog prøvet med at “Add a New Profile” under facebook og i FANS under REPORT, kunne jeg måske være på rette vej, dog står der efter 2 timer stadigvæk “Data still downloading” og da dette er en trial version af socialbakers, så er jeg bange for at jeg ikke når at se et evt. resultat.
  Ved du om jeg overhovedet er på rette vej?

  Med venlig hilsen
  Per Bernhardt Jespersen

  PS!
  Super god og interessant artikel:-)

  Reply
  1. Mads Gorm Larsen Post author

   Hej Per

   Ja, som du selv skriver, så er artiklen fra 2013. Jeg har ikke anvendt socialbaker siden da, så jeg ved ikke, hvorvidt de stadig har den funktion. Beklager :-)

   /Mads Gorm

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *